מתכון בר ים טרי עם פול ירוק

את המתכון הזה הכנו במיוחד לכבוד ראש השנה תשפ"א – מתכון בר ים טרי עם פול ירוק הוא אחד האהובים עלינו והוא מתאים במיוחד לסעודת שישי המיוחדת!

זמן עבודה:

15 דקות

זמן הכנה:

75 דקות

רמת קושי:

למתקדמים

קבלו מתכון מנצח למתכון בר ים טרי עם פול ירוק

מתכון בר ים טרי עם פול ירוק

המצרכים להכנת מתכון בר ים טרי עם פול ירוק

🍴 עבור 6 סועדים

6
פרוסות וראש בר ים טרי
6
שיני שום טרי
250
גרם פול ירוק של סנפרוסט
3
פלפלים אדומים טריים לחצי
3
פלפלים אדומים יבשים (מתוק/חריף)
1
כוס מים מינרליים פושרים
3/4
כוס שמן קנולה איכותי
1
כף גדושה פפריקה (מתוקה/חריפה)
2
צרורות כוסברה
מעט
מלח
נגיעה
של כורכום
2
פרוסות לימון כבוש לקוביות

אופן הכנת מתכון בר ים טרי עם פול ירוק:

01
מטגנים מעט את שיני השום, הפול וחצי מהכוסברה
02
מוסיפים את המים
03
מביאים לידי רתיחה
04
מנמיכים את האש ומוסיפים את פרוסות הדג והפלפלים
05
מערבבים את הפפריקה בכוס השמן ומוסיפים לסיר
06
מוסיפים את שאר התבלינים
07
מבשלים כ-45 דקות
08
מוסיפים את הלימון הכבוש והכוסברה שנותרה
09
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות (למשך 15 דקות)
גיף דגים טריים - דף הבית למובייל

רוצים לקבל דגים טריים עד הבית?

בחרו אזור אספקה וחייגו ישירות לחנות הדגים:

אזורים נוספים – בקרוב!

שתפו עם החברים והמשפחה:

הירשמו לקבלת עדכונים:

מוצרי המתכון לרכישה אונליין

פול ירוק מוקפא

קפואים - פול ירוק מוקפא סנפרוסט

בר ים שלם טרי

דגים טריים - דג בר ים טרי

פלפל חריף יבש ביטון

תבלינים - פלפל חריף יבש ביטון

רוצים לבצע הזמנה ישירות מחנות הדגים?

פשוט מלאו את טופס ההזמנה והדגים בדרך אליכם:

קראו עוד על מתכון בר ים טרי עם פול ירוק

כדי שנוכל לשלוח לך את הדגים, אנחנו צריכים לדעת מה המיקום:

📢

מרוב עומס שוכחים להזמין דגים לשבת?

הצטרפו למערכת התזכורות שלנו!