סלמון בטריאקי עם עלי פילו בתנור – מתכון מושלם לאירוח

סלמון בטריאקי עם עלי פילו בתנור – מתכון מושלם לאירוח. מתכון סלמון שהוא פשוט פינוק קולינרי קל להכנה כשיש אורחים וצריכים להפתיע!

זמן עבודה:

10 דקות

זמן הכנה:

30 דקות

רמת קושי:

בינוני

קבלו מתכון מנצח לסלמון בטריאקי עם עלי פילו בתנור – מתכון מושלם לאירוח

סלמון בטריאקי עטוף בעלי פילו

המצרכים להכנת סלמון בטריאקי עם עלי פילו בתנור – מתכון מושלם לאירוח

🍴 עבור 4-6 סועדים סועדים

7
רצועות דג סלמון טרי
14
עלי פילו (מומלץ של שימרית)
3
שיני שום כתוש
1/2
כוס שמן זית
3
כפות רוטב סויה
1/4
כוס דבש
מעט
מלח (לפי הטעם)
2
כפות טריאקי
1/2
כוס מיץ לימון סחוט טרי
2
כפות שומשום שחור (לפיזור על הנתחים)
14
רצועות טימין (לסגירה העלים)

אופן הכנת סלמון בטריאקי עם עלי פילו בתנור – מתכון מושלם לאירוח:

01
מחממים מראש תנור ל-180 מעלות
02
מערבבים את כל המרכיבים בקערה
03
פורשים 2 דפי פילו על נייר אפייה
04
מורחים את דפי הפילו בשמן זית עם מברשת
05
מניחים פרוסת סלמון במרכז העלים ועוטפים בזהירות מ-2 הכיוונים
06
קושרים את דפי הפילו עם רצועות הטימין
07
מכניסים לתנור למשך 15-20 דקות
08
לבריאות! :)
גיף דגים טריים - דף הבית למובייל

רוצים לקבל דגים טריים עד הבית?

בחרו אזור אספקה וחייגו ישירות לחנות הדגים:

אזורים נוספים – בקרוב!

שתפו עם החברים והמשפחה:

הירשמו לקבלת עדכונים:

רוצים לבצע הזמנה ישירות מחנות הדגים?

פשוט מלאו את טופס ההזמנה והדגים בדרך אליכם:

קראו עוד על סלמון בטריאקי עם עלי פילו בתנור – מתכון מושלם לאירוח

סלמון בטריאקי עם עלי פילו בתנור – מתכון מושלם לאירוח. דג סלמון פפיון של אדית אלמוג הוא פשוט פינוק קולינרי מהיר להכנה ומושלם לאירוח טעים במיוחד!

סלמון בטריאקי הוא מנה אהובה ומוכרת, המשלבת טעמים נהדרים של סלמון טרי, רוטב טריאקי מתוק-מלוח ובצק פילו פריך. המנה קלה להכנה ומתאימה לארוחת ערב משפחתית, אירוח או אפילו סתם פינוק אישי אחרי יום מפרך.

יתרונות בריאותיים:

  • סלמון הוא דג עשיר בחלבון, חומצות שומן בריאות ויטמינים ומינרלים.
  • חומצות השומן הבריאות מסוג אומגה 3 הנמצאות בסלמון תורמות לבריאות הלב, המוח והעיניים.
  • סלמון עשוי גם להפחית את הסיכון לדלקות ולמחלות כרוניות.

טיפים להכנת המתכון סלמון בטריאקי בתנור

  • רצוי להשתמש בפילה סלמון טרי כדי להעשיר את הטעמים והעסיסיות של המנה.
  • ניתן להחליף את עלי הפילו בבצק עלים – יש אמרו שזה אפילו יותר טעים ופריך אך זה מחייב לקצר את זמן האפייה.
  • ניתן להוסיף ירקות נוספים למילוי, כמו גזר, בצל או פלפלים לאחר בישול קצר על המחבת מה שיוסיף לעסיסיות הירקות טרם האפייה בתנור.
  • ניתן להגיש את המנה עם אורז לבן או פירה בצד. מומלץ מאוד למארחים שבינינו.

עוד מתכונים מדהימים של סלמון באתר שלנו:

לסיכום – סלמון טרי ועסיסי בתנור עם המתכון המושלם שצירפנו כאן הוא פתרון מושלם לאירוח הבא שלכם!

סלמון בטריאקי בתנור היא מנה טעימה, בריאה וקלה להכנה. זוהי בחירה נהדרת לארוחת ערב משפחתית, אירוח או אפילו סתם פינוק אישי.

כדי שנוכל לשלוח לך את הדגים, אנחנו צריכים לדעת מה המיקום:

📢

מרוב עומס שוכחים להזמין דגים לשבת?

הצטרפו למערכת התזכורות שלנו!