דג בורי טרי במתכון מיוחד של אלונה לוין עם רוטב חריימה פלפלים שלא פוגשים כל יום. את המתכון הזה שלחה לנו אלונה ופשוט נדהמנו מרמת היצירתיות שגילתה כאן. שימו לב לכמות המרכיבים ולדיוק בכמויות, חשוב לדייק כאן ולשים לב שמדובר על מתכון שמורכב מפלפלים ולאו דווקא מעגבניות כפי שכולנו רגילים במתכוני חריימה.
דג בורי מתכון חריימה פלפלים מנצח!
דג בורי הוא דג מיוחד ועסיסי. מאוד מבוקש בישראל כבר שנים רבות והרבה טוענים שהוא הדג האהוב עליהם ביותר. ניתן לרכוש את הדג בצורתו השלמה, ניתן לפרוס אותו לפרוסות וכמובן גם לפלט. נתח הפילה של הדג די ארוך. דגי הבורי הממוצעים מגיעים למשקל של קילו+ ולכן נתח פילה אחד יכול להספיק בקלות ל-2 סועדים כמנה ראשונה ועסיסית.
דג בורי מתכון חריימה פלפלים הוא מיוחד במינו כפי שניתן לראות כאן ועל כן אנו נשמח לדעת האם יצא לכם להכין את המתכון בביתכם ואף לשתף עימנו את התוצאות בטופס המופיע מטה.
רוצים לגלות מתכונים נוספים? היכנסו לבלוג מתכונים מיוחדים לדגים של קלו – מתכונים מקוריים ומנצחים שישאירו לכם טעם של עוד!